[HOME]

EUROCITIZENS

Laure Dalon

 

[ O NAMA ]
[ O KOSJERICU ]
[ PROJEKTI ]
[ LINKOVI ]
[ FAJLOVI ]
[ KONTAKT ]

EUROCITIZENS

 

Zahvaljujući ovom projektu, u januaru 2005. godine  posredstvom Centra za mir i razvoj demokratije u Srbiju su stigle 3 strane volonterke. Dve Italijanke, Silvia Dalbon i Alessia Barbisan, otišle su put juga, u sjenički Flores, dok je Laure Dalon iz Francuske primljena u K-Town Group.Ovako je K-Town Group prvi put postao «host» organizacija po programu dugoročnog volontiranja u inostranstvu - EVS (European Voluntary Service).
Devet meseci, Laure je pomagala svim aktivnostima ne samo naše organizacije, već i mnogih institucija u Kosjeriću.Sama je inicirala veliku akciju oslikavanja zidova dečjeg dispanzera u kosjerićkom Domu zdravlja - videti Bajka na zidu.


 
U februaru je priredila Francusko veče, otvoreno za sve građane Kosjerića, koji su ovom prilikom degustirali tipičnu francusku hranu i piće. Prezentacijom, fotografijama i razgovorom sa ljudima, predstavila je našem gradu sebe i kulturu svoje zemlje.Zahvaljujemo našoj dragoj Laure na doprinosu koji je pružila K-Town Group-i i nadamo se da ćemo je ponovo imati u svom društvu.

» Spisak svih projekata