[HOME]

FRENDLY ORGANIZED QURS (FOQ)

 

[ O NAMA ]
[ O KOSJERICU ]
[ PROJEKTI ]
[ LINKOVI ]
[ FAJLOVI ]
[ KONTAKT ]

FRENDLY ORGANIZED QURS (FOQ)

 

Udruženje Građana K-Town Group za vas organizuje BESPLATNE kurseve iz određenih oblasti informacionih tehnologija. U našoj svakodnevnici možemo se susretati sa osnovnim kursevima korišćenja kompjutera, windowsa, microsoft office-a, dok su svi kursevi za naprednije korsinike (iz oblasti grafičkog dizajna, alata za internet prezentacije, video produkcije, 3D modelovanja...) dosta skupi.

Upravo smo iz tih razloga, poznavanjem ljudi koji se stručno bave određenim oblastima iz infomracionih tehnologija, rešili da organizujemo besplatne kurseve na kojima će polaznike uvoditi u tematiku i otklanjati barijere koje predstavljaju veliki problem početnicima. Većina predavača se i profesionalno bavi tim poslom, tako da i pored tipičnog edukativnog dela mogu preneti mnogobrojna svoja iskustva.Na našim kursevima možete naučiti: kako da napravite svoju internet prezentaciju, kako da sami napravite crtani film, multimedijalni CD, kako da profesionalno obradite fotografije, kako da izrežirate sopstveni film ili da napravite neku ilustraciju.Nakon kursa, polaznici mogu biti u stalnom kontaktu sa predavačima radi kasnije pomoći u njihovom izučavanju određene oblasti pa čak i angažovanju polaznika za određene projekte.Projekat FrendlyOrganizedQrs počinje sa predavanjem Macromedia FLASH-om (multimedijalni alat za izradu internet prezentacija, animacija...)Obuka će biti organizovana u prostorijama starog Hana - kancelarijski prostor K-Town Group-a u Kosjeriću. Našim polaznicima će pored video prezentacije predavača biti omogućeno istovemeno korišćenje programa na računarima.
Ukoliko posedujete znanje iz pojedinih oblasti možete se prijaviti kao predavač (predavanje se zasniva na volonterskoj osnovi bez novčane nadoknade).

Više informacija možete naći na adresi http://www.ktowngroup.org.rs/foq

» Spisak svih projekata