[HOME]

QRSEVI

 

[ O NAMA ]
[ O KOSJERICU ]
[ PROJEKTI ]
[ LINKOVI ]
[ FAJLOVI ]
[ KONTAKT ]

QRSEVI

Kako je oblast modernih komunikacija u savremenom društvu nezaobilazan uslov razvoja i prosperiteta svake zajednice, Udruženje građana K-town group je odlučilo da organizuje seriju predavanja i vikend seminara na temu obuke za rad na naprednim računarskim programima. Zbog toga su Qrsevi projekat edukacije u oblastima grafičkog dizajna i IT sektora.

Projekat je realizovan u periodu od decembra 2007. do juna 2008. a Qrseve je pohađalo ukupno 16 polaznika.
Polaznici su na početku Qrseva videli malu prezentaciju radova iz svih oblasti, a zatim je napravljen njihov željeni raspored predavanja tokom celog perioda tajanja projekta. Teme/oblasti koje su polaznici savladali su: Adobe Flash, Corel Draw, Adobe Dreawmeaver + Adobe Fireworks.

Plan predavanja je bio da, pored objašnjavanja principa rada pomenutih programa, polaznici istovremeno mogu da izvršavaju operacije i zadatke koji su bili prikazivani na projekciji.
Nakon svakog vikenda, polaznici su dobijali domaće zadatke koji su održavali kontinuitet rada i ujedno ih uvodili u sledeći segment predavanja. Program predavanja je tako koncipiran da je prelazak na narednu oblast nastupao tek nakon zajedničke odluke predavača i polaznika.

Qrsevi su održani u Kosjeriću, u igraonici "Game zone" a projekat je podržala advertajzing agencija iz Beograda, Orange studio.
Glavni organizator Qrseva je UG K-Town Group.

» Spisak svih projekata